By: LydzaR RuSmAN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Sep-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
Gambar kt Chini - Hadif 1st time balik kampung

 
 
 
View all 6 photos...
ni gambar2 masa kt kampung hari tu


Monday, 7-Sep-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
Gambar kt Chini - Hadif 1st time balik kampung

 
 
 
View all 6 photos...
ni gambar2 masa kt kampung hari tu


Wednesday, 1-Jul-2009 03:03 Email | Share | | Bookmark
~~ThiNkiNg or PartIAL MiGRatION Lah~~

Quote:
from now on..i will be blogging in the blogspot lah..fotopages will remain as my online album only..but more stories will be updated in there Alkesah Kehidupanku

mari la kawan-kawan jenguk kesana pula..

secara rasmi nya pada hari ini 1 July 2009..ku rassmi kan blog baru itu.. :potong riben:



Monday, 29-Jun-2009 00:50 Email | Share | | Bookmark
~~ByeBye HaRiZ HuSsAiN~~

 
 
 
View all 8 photos...
Quote:
siapakah gerangan Hariz Hussain??

dia adalah kawan hannah kt sini..umur 11bulan, anak kepada kawan cik abe..
dh penah ada entry pasal dia ni kt entry sebelum-sebelum ni..
hadif baru je nk berkawan ngn hariz, tp hariz telah say goodbye dulu..isk isk isk..

ayah hariz (walid) dioffer utk balik berkhidmat di HQ, di PJ..so dgn hati gembira dan rela, walid terima..

so hari ahad lepas adalah hari terakhir mereka di penang, merangkap hari keberangkatan isi rumah dan juga ahli keluarga kecil itu ke klang valley..
mereka akan tinggal di sungai long..tak jauh pon dari umah maklong hannah di kajang..so insya allah kalo kite blk kajang, masih boleh memvisit hariz kt sana..
kami empat beranak dtg la, mengiringi keberangkatan mereka..tp papa ada tugas yg lebih berat, iaitu menolong walid angkat barang-barang..
ku dan anak-anak melepak je kt rumah, sambil tgk papa berpeluh-peluh hahaha
tak dapek la nk nolong..

amek sket gambar utk kenangan..sbb nnt-nnt kalo jumpa lagi. mesti hariz dah semakin tough n jd ensem boy..dh berubah muka..




Quote:
saya la hariz yg mama lydzar cakap tu...hensem saye nih



Quote:
me with 3H - hariz, hannah dan hadif



Quote:
enjoy their last play-time-together at penang



Quote:
hannah say : hariz, why dont u just gimme this tikus as souvenier?


Friday, 26-Jun-2009 12:05 Email | Share | | Bookmark
~~I cAn StArT BABYWEARING NoW~~

Quote:
sungguh suka!!
myRS dah sampai..setelah dipendingkan oleh cik abe diopisnya selama sehari..waiting is an agony ok!
hmm berkali-kali ku pesan kpd cik abe agar bwk balik parcel itu...dan petang ni dia pon membawa parcel itu pulang ke rumahku syurgaku

bila cik abe bgtau parcel tu ada atas kerusi itu, ku dgn segera menerpa kearah bungkusan putih tersebut..dan dgn tidak sabar mengoyakkan bungkusan plastik poslaju itu..wah terserlah kaler oren myRS
dan dgn rakus pula membuka plastik RS..

ku pandang cik abe .. "pasni syg nk carry hadif ala-ala indon style tuu"
dia memandangku dgn pelik dan tertanya-tanya juga

lepas tu, bermula sesi ku threading the sling tail into the ring..
huhu tak semudah ABC,dan tak sesenang cara yg ku tengok di youtube berharu-hari itu..
apsal aku tgk dorang buat tu mcm senang sungguh!!!
terpaksa la on laptop utk tgk cara dia thread RS ni..

betul la bak kata forumers babywearing kt cari.com, berpeluh-peluh jugak nk menerai RS ni..

beberapa kali attemp, dpt la thread kn RS ni, dan cuba masukkan hadif utk position craddle carry..boleh la..dia masuk terus je tido hahaha
tp ku rasa tak cukup kena cara tu..nnt kena cuba dan cuba lagi utk dapatkan hasil pemakaian terbaik..
prektis make perfect!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net